Københavns Kommunes logo

Om os

Heltidsundervisningen er en del af Københavns Kommunes Ungdomsskole. Ungdomsskolen tilbyder gratis fritids- og heltidsundervisning, samt 10. klasse til dig, der bor i Københavns Kommune.

Ungdomsskolen kort fortalt

Ungdomsskolen er inddelt i tre hovedområder: fritidsundervisning, heltidsundervisning og 10. klasse.  Ungdomsskolens fritidsundervisning tiltrækker hvert år tusindvis af elever fra alle dele af byen, mens vores skoletilbud henvender sig til unge i forskellige aldre med forskellige behov for uddannelse og afklaring. Derudover arbejder ungdomsskolen med en række særlige indsatser og projekter, der er udformet ud fra de behov, vi oplever, at unge københavnere har. 

Vores elever er forskellige, og vi bestræber os på at tilbyde en bred vifte af undervisning, der tilgodeser alle typer af unge.  Hvert år har vi omkring 6000 elever, som deltager i fritidsundervisningen, tager 10. klasse eller noget helt tredje i ungdomsskolen.

Ungdomsskolen har omkring 110 medarbejdere ansat på fuldtid. Dertil kommer en stor gruppe timelærere, der underviser om eftermiddagen eller aftenen på et af vores 600 forskellige fritidshold. Medarbejderne er lærere, studerende, ingeniører, konservatorieuddannede og meget andet. Fællesnævneren for medarbejdergruppen er, at de brænder for deres fag og for at arbejde og være sammen med unge.  

Vi er en samlet ungdomsskole men med stor lokal forankring. Derfor har vi til huse på forskellige skoler i byen.

 

Læs mere på ungdomsskolen.kk.dk